Axopar 37 CABIN

 

Axopar 37 Cabin kommer nå i en ny og revolusjonerende versjon.

Skroget er videreutviklet og resultatet er ett raskere, tøffere og sterke skrog. Førerposisjonen er i fokus, med god oversikt og kjørekomfort. En helt ny utvikling for båtbransjen er Gullwing dørkonseptet. Dette er ett tilleggsvalg som tilfører en mer sosial følelse og full interaksjon mellom ute og inne miljøet.

Kabinen er plassert i senter slik at du får en romslig walkaround som knytter de store uteplassene sammen. Foran i baugen har du muligheter for tilleggsseter, bord og fastmontert solseng. I selve hytten kommer båten med en L formet sofa i midtkabinen. Hytten består av store vindusflater, to store skyvedører og  skyvetak. På akterdekket kan du velge mellom tre forkjellige layouts som passer akkurat ditt behov. Dette gir en veldig åpen og fin løsning på varme sommerdager.

I den fremste delen av kabinen finner du en stor og god sengeplass til to. Kabinen er blitt større, hele 30% økning fra forrige modell. Interiøret i kabien er lyst og komfortabelt. Her finner du også toalettet og mulighet for kabinett med vask.  Nå har man mulighet til å velge en lukket toalettromsløsning. Her kan man videre velge separat toalettrom og dusj. Ønskes flere overnattingsmuligheter eller mer stuvrom/ekstra solseng akter, kan man velge akterkabin løsningen.

Axopar 37 cabin fortsetter å være en revolusjonerende utfordrer på 37-fots markedet. Her får man en stor sports-cruiser, med stor rekkevidde og mangfoldig bruksområder.

Ta sommeren lengre og opplev båtlivet med Axopar!

Ta kontakt for mer informasjon om utstyr og priser.

Skroll til toppen