Antares 7

Antares 7 har et helt nytt skrogdesign utarbeidet i sin helhet av Beneteaus designteam med forbedrede sjøegenskaper og enda bedre kjøreegenskaper.

Som fritidsbåter ”par excellence”, gir den en flott introduksjon til båtturer langs kysten. Den nyeste Antares 7 har rotfeste i de tre verdiene: sikkerhet, enkelhet og beboelighet.

En pålitelig båt designet for å nyte turer langs kysten.

Utvendig design

  • Antares 7 sitt innovative skrog kan skryte av sikkerhet og enestående sjøegenskaper, med fantastiske kjøreopplevelser. Denne båten har en meget elegant silhuett, takket være den kraftige V-profilen.
  • har rettere skrogsider, noe som gir mer bredde i vannlinjen = større stabilitet. – har spissere baug enn tidligere, noe som gir mykere gange i motsjø enn tidligere.
  • har en veldig rundet form på øvre delen av baugen, noe som gir større innvendig volum. – har innstøpt tunnel i skrog for baugpropell.

TEKNISK INFORMASJON

Lengde (cm)750
Bredde (cm)253
Vekt (kg)1700 uten motor
Godkjent for inntil HK (hk)175
Stammelengde motorXL
Bensintank (liter)170
Godkjent for antall personer (stk)8
StandardutstyrInnvendig putesett – Bunnstoff – Visker styrbord – Suzuki multi funksjonsinstrument – Badestige – Innstøpt tunell for innmontering av baugpropell – Bord innvendig – Vendbar seterygg passasjerside – Dekkslys – 2 stk innvendige taklys. Utstyr inkl. i «Norsk Versjon» utover standard: Exteriør puter. Glassfiber badeplattformer inkl badetrapp på høyre plattform. Vannsystem med vask i salong og dusj i cockpit. Gardiner til styrehus og takluke. Separat toalettrom med sjøvannstoalett og septikk tank. Cockpit salong med puter som kan gjøres om til solseng. Ekstra putesett for å lage seng i salongen. 42 ltr. Kjøleskap i salong. Stor skyveluke på kabin tak som kan åpnes. Rigging for Suzuki motor med elektronisk gir/gass (SPC). Vindusvisker nr. 2 og spyling (En visker er std).
El. opplegg12V
EkstrautstyrØvrig tilleggsutstyr som baugpropell, kokeapparat, elektronikk, kalesje, varme osv leveres av lokal forhandler.
Skroll til toppen