Yamarin 46 SC

Yamarin 46 SC er en funksjonell båt med enestående sjøegenskaper som garanterer en god reise – uansett vær. Med velutformede plassløsninger og rikelig med stuverom, sørger den romslige åpne baugen på 46 SC for at den er den perfekte følgesvennen på korte sommerturer på vannet.

Yamarin 50 BR – NYHET 2022

Yamarin 50 Bow Rider er en allsidig båt utviklet med det nyeste innen teknologi og et moderne design. Båten er som skreddersydd for hyggelige båtturer på fine sommerdager med moderne linjer og god beskyttelse mot vind og med fantastiske kjøreegenskaper.

Yamarin 56 BR

Yamarin 56 Bow Rider er godkjent for seks personer og en Yamaha-motor med opp til 115 hester. Båten har god plass på dørken, sitteplasser foran og bak den todelte vindskjermen og mange store og små oppbevaringsrom.

Yamarin 56 SC

Yamarin 56 SC er en komfortabel, åpen båt laget for mange aktiviteter.

Yamarin 60 DC

Nye Yamarin 60 DC er den perfekte båten for par eller en liten familie. Den er komfortabel og enkel å håndtere og er derfor egnet for både det erfarne og uerfarne mannskapet.

Yamarin 61 CC

Yamarin 61 CC er en båt med senterkonsoll som håndterer selv røff sjø.

Yamarin 63 BR

Yamarin 63 Bow Rider er en utmerket allroundbåt for fritidsbruk og spesielt for vannsportaktivitet. For sesongen 2019 fullstendig fornyet Yamarin 63 Bow Rider representerer den samme nye, men tidløse formgivningen som den alle tiders største Yamarin, 88 Day Cruiser.

Yamarin 63 DC

Yamarin 63 DC er det perfekte valget for hele familien, hele sommeren

Yamarin 67 DC – NYHET 2022

En helt ny 22 fots daycruiser fra Yamarin. Her kommer en båt med mulighet for overnatting for 2, med toalett og pantry.

Yamarin 79 DC

Se for deg en perfekt dag på sjøen – sol, lyden av bølger og godt selskap.

Yamarin 88 DC

Yamarin utvider sitt meget populære modellsortiment av daycruiser-båter med et nytt flaggskip. Den nye etterlengtede Yamarin 88 DC er rettet inn mot båtfolket som med familie og venner nyter sjølivet, og som ønsker et stilig utseende med de beste kjøreegenskapene.

Yamarin 88 DC Premium

88 DC Premium skiller seg visuelt fra Standard-modellen med en vindskjerm med ramme i rustfritt stål og to 16-tommers skjermer i førerkonsollet.

Yamarin

22. juli 2022 Ingen kommentarer
Yamarin Cross 49 Bow Rider passer utmerket som en båt til hytta og for kortere forbindelser til sjøs.

Jeg ønsker tilbud på 

Yamarin 46 SC

Fyll ut skjemaet nedenfor, så vil sende deg et tilbud. Bruk meldingsfeltet til å beskrive tilleggsutstyr og hvor du ønsker båten levert.