Ibiza Grand Explorer

Mektig romfølelse

Grand Explorer er en videreutvikling av de gode løsningene i Explorer.  Den økte bredden gir ytterligere romfølelse i begge kabiner. Garderobeskap og mulighet for dør mellom cockpit og forkabin viderefører komforten om bord. Med separat og komplett utstyrt toalettrom er komforten komplett. Uteplassen om bord i Ibiza Explorer er gjennomtenkt.  En solid og høy rekke fører helt frem til baugen.  En bred luke over dreggkassen.  Dette gjør i-land- og ombordstigningen trygg og enkel. Et veldig bredt sidedekk/ dollbord på styrbord side gjør det også trygt og enkelt å bevege seg fra akter til forut.

Cockpit tilpasser seg elegant til alle behov. Med panoramautsikt, to store skyvedører og elektrisk foldetak er det enkelt å tilpasse seg årstidene. Den unike seteløsningen er videreført med romslig plass til 4 passasjerer i fartsretning, salongplass til 5, eller en raus seng.

Det elegante og komplette pantryet, kombinert med salongplass på akterdekk og i cockpit viderefører det sosiale konseptet. Akterdekk forvandles fra solfylte omgivelser til en forlengelse av cockpit med sin heldekkende kalesjeløsning. Med sine fremragende sjøegenskaper er Grand Explorer en fryd å ferdes i. God oversikt, høy rekke og bredt sidedekk / dollbord gir en trygg og uanstrengt opplevelse. Elegant konsoll i antireflekterende materiale og mulighet for akterkonsoll kompletterer de allerede allsidige bruksmulighetene.

 

Lengde (cm)

Bredde (cm)

Vekt (kg)

Motor (hk)

Fot

Skroll til toppen